Jom Pekena Yong Tau Foo Hikmah^^



Assalamualaikum..

Kali ni tak nak crita panjang-panjang..Just nak inform kepada semua yang berminat nak membeli atau memborong produk yong tau foo [HALAL & Keluaran Bumiputera Melayu dan Muslim ] Feel free to contact me..

Butiran lanjut tentang Yong Tau Foo ni.. blehlah klik link INI

Semenjak berpindah mentor dari Kajang ke Gombak.. Hati rasa lebih lapang dan Sgt2 Bersyukur berpeluang menadah ilmu daripada seorang Mentor yang selayaknya ku angkat sebagai Mentor dalam bidang perniagaan. Lot Of thanks Tn.Syed Abdullah Syed Hassani, pengalaman beliau sy jadikan sebagai motivasi dan guide dalam satu perjalanan yang belum tahu cabarannya..

Sedikit Perkongsian, Kata-kata motivasi beliau ;

" Umpama Larian Marathon, Perlahan..tapi tidak pernah Berhenti & Mengalah "

Maksudnya, apapun yang kita lakukan perlulah ada sikap Istiqamah..^^

~ Dibalik satu kesedihan, pasti Allah ada sebabnya sendiri untuk kita, Moga2 hati kita sentiasa celik dalam mengambil hikmah "

Wassalam, Gombak..

5 Cakap2 Belakang..:

  1. Assalamualaikum Zarina.. nak ea..leh t iA ada ksempatan jumpa akk antar YTF ni keh.. haha takpun kita wat gathering ili makan ytf..;D

    BalasPadam
  2. II ikhwana Syuhada : Ha'ah..mmg sedap..kna pula time lapo2 makan.. hehe.. harga sgt berpatutan kalau beli direct dari kilang kami..

    BalasPadam
  3. aku mau makan FREE ble djah????

    BalasPadam

Silakanlah mengkritik dan saranan.