Bubarkan Semuanya..Bubar..



Assalamualaikum..

Catatan dari labuan..
HEHE..hilang kejap aje..
nak share satu kisah pendek..
kali ni memang taip pendek-pendek aje..
Sure!

--->> Rindu, kat ner menghilang? <---
'huh sape hantar nih?'
check punya check..ooo..seorang hambaAllah yang dah lama tak di dengar khabar, beritanya, atau ceritanya..
'nak reply apa nih?'tanya diri sendiri..
takder idea..then saya balas camni aje..

"Rindu, Ingat, Bubarkan semuanya ke langit..
Bungkus semua rasa rasa, Pulangkan Pada DIA pencipta segala Rasa"

harapnya sesiapa yang tengah rindu atau teringat seseorang skangni..Bungkus semua perasaan tu, pulangkan pada Allah..mengadulah pada DIA, moga hati yang tengah kacau dapat di tenangkan Allah..Doa selalu yea..Gunakanlah senjata para Nabi..iaitu doa..

--->>Tu jer utk update hari ni..<---
mungkin pendek, tapi saya masih berharap agar ianya memberi manfaat utk semua hati yang celaru, dan haru biru..Rawat hati tu,jangan biarkan ia sirna ngan Rasa2 rindu yang diletakkan pada tempat yang tidak sepatutnya..

Okehh semua..beransur dulu..Assalamualaikum..

3 Cakap2 Belakang..:

  1. nak anta guna kurier pe?

    hehe

    salam ziarah..

    ^_^

    BalasPadam
  2. uhhh..kurier paling laju n pantas >>Kurier Doa<< tapi nak sampai kat atas tu takut2 tergantung kat tengah2 langit..heh

    BalasPadam
  3. salam... ina pun baru nak tgk blog enti... hehehe ahlan wasahlan

    BalasPadam

Silakanlah mengkritik dan saranan.